За нас

Това е онлайн бутик за отдаване на дамски рокли под наем

Нашата мисия: луксозен стил и елегантност за всяка дама

Известно е, че колкото по-скъпа е една официална дреха, толкова по-рядко тя се употребява.

Купувайки нова дреха за официален повод, се случва след като я облечем само веднъж, да я приберем в гардероба и дълго време да не я използваме отново. В такива случаи инвестицията се оказва неефективна.

Много от роклите са произведение на изкуството и заслужават да бъдат показвани отново и отново. За да бъдем различни всеки път, можем просто да наемем рокля за нашия специален ден и да се покажем в най-добрата си светлина, без големи разходи за това.

Чрез отдаване на рокли под наем, помагаме на все повече дами да се възползват от дизайнерската мода. Така Ви осигуряваме необикновено и луксозно преживяване, като осигуряваме най-красивите и търсени дрехи за всяко събитие. Моделите, които избираме за Вас, са елегантни и женствени, а разнообразието от цветове, материи и размери, ще удовлетвори всички изисквания за стил.

Концепция

В основата на нашата концепция е мисленето извън рамките. Купувайки дрехи, ние ги притежаваме, но когато тази инвестиция е сериозна, а не използваме често луксозните дрехи, тогава … те ни притежават. Елегантното решение е да наемем това, което ни е нужно за конкретния повод. Предимствата са значителни:

  • Голям избор от луксозни дрехи
  • Без инвестиция в покупка
  • Без грижи по съхранение и поддържане

Как работим

Клиентите избират дреха, наемат я за желания период и след това я връщат обратно при нас. Доставката на дрехите е чрез куриер.

Качество на услугата

Поддържането на високо качество на предлаганата услуга, е основен наш приоритет, за да се чувствате Вие на висота. Дрехите, които предоставяме, подлежат на изключително внимателна поддръжка, включваща химическо почистване, парно гладене и съхранение.